IFKA minősített szakértő

A Learning Innovation 2000-ben alakult, humán területen tevékenykedő, IFKA minősített szakértő. Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja 2013. óta. Ez a szervezet a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet tevékeny szereplőjeként jó ismertséget és elismertséget szerzett a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. 

A Learning Innovation nagyon sok magyar vállalkozást segít a felnőttképzés, az innovációs fejlesztések, a tartalom- és szervezetfejlesztés, illetve az üzleti tanácsadás területén. Partnereit segíti a források felkutatásában is, hiszen szakértő csapata otthonosan mozog a releváns pályázati lehetőségekben és a projekt generálás folyamatában is.

A több, mint 20 éve működő szervezet nyereségesen működik és 73 főt foglalkoztat, gazdálkodása megfelelő.  Tevékenységének középpontjában a kezdetek óta a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalon történő lebonyolítása áll. Ezt bizonyítja az is, hogy az eddig több, mint 1000 lezajlott képzésen már 14 ezer hallgató vett részt.