Tavaszi kirándulás és feltöltődés Dobogókő csúcsán

A Kincs Apartman és Jurtaszállás a nyugodt, természetközeli pihenőhelyeket kedvelők ideális úticélja lehet. Akár családi vakációra, akár kettesben egy romantikus hétvége erejéig, a Dobogókőn található Kincsszállás minden tekintetben a legjobb választás. 

A Visegrádi-hegység érintetlen természeti közelsége és a táj varázslatos atmoszférája adja a dézsás szállás különlegességét. A hely a túrázók paradicsomának számít, hiszen számtalan kirándulóút indul és halad át a hegyen. Emellett sehol máshol nem látható természeti képződmények szegélyezik az ösvényeket. A gyerekekkel is könnyen járható Thirring, Rezső és Zsivány-körút mentén sziklaformációk, egyedi kőképződmények és csodás panoráma látható. De a méltán híres Rám-szakadék vagy a Pilisszántói-kőfülke is a közelben található.

Az aktív kikapcsolódást tökéletesen kiegészíti a pihenésre és feltöltődésre alkalmas barátságos, összkomfortos Kincs apartmanház. A kertben lazíthatunk a parajdi sós, melegvizes dézsafürdőben, vagy kedvünkre süthetünk-főzhetünk a kinti sütőalkalmatosságokkal.