Profi kékgalléros munkaerő toborzás egyéni igényekre szabva

Nincsen két egyforma cég. Ahány vállalat, annyi struktúra és modell. A siker több úton is járható, így nem létezik univerzálisan érvényesíthető bevált recept. Nincs ez másként a munkaerő felvétel terén sem. Az céges HR részlegek között is jelentős különbségek lehetnek, sőt, egyes esetekben a toborzás kiszervezése lehet a legjobb döntés.

A hazai tulajdonú Jobtain Kft. immár két évtizede van jelen a magyar munkaerő közvetítő- és kölcsönző piacon. A Jobtain-nél tisztában vannak azzal, hogy minden cég másképp működik, így az együttműködés a megismerésen és az egyéni igények alapján történik. Álláslehetőségeik országszerte és határon túl is az alacsonyabb végzettségű, szaktudással nem rendelkező embereknek szólnak. A kékgalléros munkakörben dolgozók jellemzően fizikai munkát végeznek, ám ez a szektor is állandóan változik.

A hatékony toborzás a kékgalléros dolgozók esetében is speciális ismereteket igényel. A Jobtain ezen a téren is piacvezető. Érdemeikről a számtalan személyes sikertörténet és az évek során kölcsönzött több ezer munkaerő száma is árulkodik.