Professzionális Üzleti elemző szolgáltatás a Microsofttól

A mai modern digitális világban az adat az olaj, ami óriási kincset ér egy vállalkozás számára. Adatok nélkül csak sötétben tapogatózunk, ha a vállalkozás eredményességét, nyereségességét, hatékonyságát szeretnénk meghatározni. 

A Power BI a Microsoft üzleti elemző szolgáltatása amellyel nem naprakész, hanem percre kész információt kaphatunk vállalkozásunkról. A szolgáltatás célja, hogy interaktív adatvizualizációt és üzleti intelligencia képességeket biztosítson egy olyan testre szabható felülettel, amellyel a felhasználók elkészíthetik saját jelentéseiket és irányítópultjaikat.

Nagy előnye, hogy új adat beérkezésekor az alkalmazás azonnal frissül, így az ügyfél irányítópultján is mindig az éppen aktuális adatok jelennek meg. És még akár riasztás is beállítható mobilra a gyors reakció érdekében. Az adatok folyamatosan nyomon követhetőek akár mobileszközön is. A Power BI az adatokat többféle forrásból nyeri, sok esetben harmadik fél szolgáltatásaival integrálja az adatokat. Így teljes körű betekintést képes nyújtani az üzleti műveletekbe az ügyfél számára.