Pizza, reneszánsz paloták, dolce vita-teljesen más szemszögből!

Sokan vagyunk, akiket elbűvöl a mediterrán hangulat és a táj szépsége. Olaszország régóta a térség zászlóvivője, ami például az országimázst, gasztronómiát vagy a turizmust illeti. Bárkányi Noémi Ciao Ilatlia! című frissen megjelent könyve igazi különlegesség az olasz életérzés kedvelőinek és természetesen minden, más kultúrát és érdekességet felfedezni vágyó számára.

Az írőnő majd tíz éve indította útjára saját honlapját, ahol megannyi színes útleírást, programajánlót, érdekességet oszt meg az itáliai ország ezernyi, felfedezésre érdemes pontjáról, de sokszor ír az olaszokhoz kapcsolódó történelmi, művészeti, gasztronómiai tradíciókról is.

A most megjelent kötete lendületes címével kísér egy újabb utazásra olasz földön. Csodás illusztrációkkal ellátott, szórakoztató stílusban mesél 50 olyan érdekességről, amelyről ritkán esik szó. A Ferrari, az autentikus gesztikulálás, a remek olasz kávé, a szemüveg feltalálása, rejtett csonttár Velencében, járványok története és még több kevésbé ismert, de annál izgalmasabb sztori!