Mit tegyünk ha ízületi gyulladásban szenvedünk?

Az ízületi gyulladás egy nagyon kellemetlen és fájdalmas probléma, ami akkor fordulhat elő, ha tartósan megerőltetjük az ízületeinket. Lehet akár a modern életmódunk egyik negatív következménye is, amikor tartósan, folyamatosan terheljük bizonyos ízületünket: például nagyon sokat gépelünk a számítógép billentyűzetén, vagy nem ergonómikus számítógép egeret használunk, aminek a fogása kényelmetlen, és hosszú távon egészségtelen 

Ha sokféle kezelési módot kipróbáltunk, és még továbbra is fennállnak a panaszaink, akkor érdemes lehet kipróbálnunk kiegészítő kezelésként a kender olajból készült táplálékkiegészítőt, a CBD olajat, amely ízületi gyulladás kezelésében is segíthet. Még csak most kezdi igazán felismerni a tudomány, sok évnyi kutatás és megfigyelés után, hogy a kender olajnak milyen sokféle élettani hatása van. Ezért egyre több területen alkalmazzák.

A kender olaj akkor a legjobb minőségű, ha ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül, mert így mentes a vegyszerektől és nehézfémektől is, érdemes ezeket a termékeket előnyben részesíteni.