Miben jó egy IFKA minősített vállalkozás?

Az IFKA minősítési rendszere segít, hogy képet kapjunk egy vállalkozásról. Többféle szempont alapján minősíti a cégeket, mint például a piaci múlt, a megbízhatóság, transzparencia, vagy a naprakészség. Vagyis azok a vállalkozások, amelyek ezekben a paraméterekben kiemelkedően teljesítenek, sikeres és megbízható szereplői a hazai üzleti életnek. Ezek az információk akkor lehetnek igazán értékesek, ha egy új céges partnerrel szeretnénk üzleti kapcsolatot létesíteni, és szeretnénk objektív képet kapni róla. 

A Learning Innovation, a felnőttképzés egyik legsikeresebb hazai szervezete is rendelkezik IFKA minősítéssel. Ugyanis a Learning Innovation IFKA minősített tanácsadó cég, amely elsősorban humán területen működik már több, mint 20 éve. Fő tevékenysége a felnőttképzés, pályázatírás, tartalomfejlesztés, üzleti tanácsadás és projekt menedzsment. Vagyis az üzleti élet sokféle területén működik sikeresen.

Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja 2013 óta, aktív szereplője a hazai innovációs, műszaki és gazdasági közéletnek.