Mi történik egy cégre szabott HR tanácsadáson?

Ahány vállalkozás, annyi probléma. Vannak, akik a munkaerő megtartásáért fáradoznak. Akadnak, akik nem győzik a munkamennyiséget és az új kollégák folyamatos felvételi ügyintézését. Emellett léteznek olyan cégek is, akik stratégiát váltanának a versenyképességük növelése érdekében. Bármi miatt is halad holtpont felé egy cég, ajánlott mielőtt szakértő tanácsot kérni a gondok gyors és hatékony megoldásához. 

A Jobtain Kft. a munkaerő közvetítésen és kölcsönzésen túl egyéni, cégekre szabott HR tanácsadással is foglalkozik. Szolgáltatásuk igénybevétele a belső humán erőforrással foglalkozó csapat legnagyobb segítsége lehet.

A Jobtain munkatársai hatékonyan együttműködnek a cél osztállyal, ám fontos kiemelni, hogy helyettük nem hoznak döntéseket. Szakszerű útmutatással és egyes munkafolyamatok megkönnyítésével támogatják a megbízókat. Sok éves tapasztalatuk révén a szervezeti kultúra megváltoztatása nélkül segítik elő azon, egyénre szabott eredményes HR stratégia bevezetését, amellyel a vállalkozás a jövő sikerei felé tarthat.