Megváltoztathatják a megjelenésünket a jól megválasztott kiegészítők

Egy jól megválasztott outfittel kommunikálhatunk arról, hogy milyen a hangulatunk, hogyan érezzük éppen magunkat a bőrünkben, mi az, amit fontosnak tartunk, és mi az, ami egyáltalán nem érdekel minket. Ha nem szeretnénk nagyon sok ruhadarabot felhalmozni, hanem inkább egy minimál gardróbot szeretnénk kialakítani, akkor jó ötlet lehet különleges ékszereket választani.

A Guess ékszerek és maga a márka sikerének titka a cég megalapítóinak, Paul és Maurice Marciano elhivatottságában rejlik. A Guess céget 1981-ben alapították Kaliforniában. Az akkoriban még kis farmercég első üzleti sikerét a híres színésznőről elnevezett három cipzáras „Marilyn” farmer hozta meg. Kezdetben kizárólag a nők számára készítettek farmereket, majd 1983-tól már a férfiaknak is terveztek kollekciót. Újító, divatteremtő stílusával hamar nagyon népszerűvé vált az amerikaiak körében a Guess márka.

Az 1990-es években a Guess a nemzetközi piacokat is meghódította: Európában, Ázsiában, Dél-Amerikában, Afrikában, Ausztráliában és Közép-Keleten is az egyik legközkedveltebb márkává vált.