Komoly fejtörést okozott a cégvezetőknek a tartós távmunka bevezetése

Az elmúlt egy év rengeteg olyan tapasztalatot és újdonságot hozott magával, amelyre életünkben korábban még nem volt példa.

Bizonyos szempontból vannak pozitív hozadékai is ennek az időszaknak, például, hogy a most ideiglenesen bevezetett megoldások magasabb szintre emelik a vállalkozások informatikai fejlettségét, és néhány jól működő gyakorlat hosszabb távon is beépül a cégek üzletmenetébe. Ugyanis nagyon sok cégvezetőnek komoly fejtörést okozott kezdetben, hogy hogyan lehet a kollégák körében jól működően bevezetni a távmunka, illetve home office lehetőségét. Szerencsére vannak olyan cégek, amelyek full-service távmunka-csomagot biztosítanak a kis- és közepes vállalkozásoknak, tehát a szoftverek mellett az informatikai bevezetésben, oktatásban, támogatásban is magas szintű segítséget tudnak nyújtani, minősített partnerhálózatukon keresztül.

A távmunka megoldások hozadéka lehet a zökkenőmentes videóhívás, könnyű csevegés, egyszerű fájlmegosztás és külön csatornák az egységek hatékony, valós idejű együttműködéséhez.