Itt nézz körül, ha könyvet keresel karácsonyra!

Eljött az év vége és vele együtt az ünnepekre való készülődés ideje is. A karácsony előtti időszak sokak számára stresszes, hiszen számos munkahelyen év végi hajrák, projektzárások színesítik a mindennapokat, emellett törődni kell az otthoni előkészületekkel is. Az ajándékok beszerzésén azonban felesleges idegeskedni. 

A könyvek klasszikus meglepetésnek számítanak, viszont sosem lehet megunni őket. Ha könyvet ajándékozunk, egyben énidőt és hasznos időtöltést adunk. Minden évben kerülnek új és érdekesebbnél érdekesebb kiadványok a polcokra, amelyek még a 21. század digitalizált világában is lekötik a gyerekeket és felnőtteket.

A Scolar Kiadó budapesti könyvesboltjában minden rokon és ismerős számára találhatunk megfelelő olvasnivalót. A kötetek között gyermekkönyvek, külföldi és magyar szépirodalmi művek, ismeretterjesztő és művészeti albumok is megtalálhatóak. Ha pedig a még kényelmesebb, online vásárlást részesítjük előnyben, webshopjukon minden eddigi kiadványuk fellelhető számos szezonális könyv akció és törzsvásárlói kedvezmény mellett.