Itt nézz körül, ha gyári munkát keresel

A Jobtain Kft. munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó hazai vállalat lelkes csapata hosszú évek óta fáradozik a munkaerőpiac különböző oldalán állók egymásra találásáért. Cégeknek teljeskörű HR megoldásokat nyújt, álláskeresőknek pedig országszerte kínál fizikai és szellemi munkalehetőségeket. Nem lokalizáltak, toborzásuk során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy Magyarország különböző régióin belül akárki megtalálja általuk az ideális munkahelyét.

Emellett segítséget nyújtanak az elhelyezkedni vágyó külhoni magyarok számára is. A szakmai végzettséggel nem rendelkezőknek szintén kínálnak lehetőségeket. Honlapjukon számos aktuális gyári állás megtalálható. Stabil háttérrel rendelkező magyar és nemzetközi vállaltok kínálnak hosszútávú munkalehetőségeket megyeszerte.

Operátori, minőségellenőri vagy csomagolói állásokon gondolkozol? A betanított munkák közül az egyéni képességek figyelembevételével a Jobtain munkatársai mindenkinek segítenek megtalálni a legideálisabb, hosszú távon jövedelmező lehetőséget.