Hogyan tudod a legjobb munkaerőt megszerezni?

Minden munkaadó számára elengedhetetlen fontosságú a legképzettebb és valóban kompetens munkavállalók megszerzése. De vajon mit értünk pontosan a „legjobb” munkavállaló alatt, és vajon mit tehetnek a foglalkoztatók azért, hogy kiemelkedő szakembereket alkalmazzanak?

A magyar munkaerőpiac meghatározó részét a kékgalléros dolgozók adják. Az új HR és gazdasági kihívások új lehetőségeket teremtenek mind a munkavállalók, mind pedig a munkáltatók számára. A munkáltatók szemszögéből nézve, ma már olyan dolgozókra van szükség, akik proaktívan gondolkodnak, problémákat ismernek fel és oldanak meg. Ezért a megfelelő támogatás érdekében olyan képzések és szakmai kurzusok nyújthatnak segítséget, amelyek ezeket a képességeket fejlesztik.

Az évente megrendezett recruiTECH BLUE konferencia egy teljes napos esemény, amely a toborzással foglalkozó szakembereknek, HR- és cégvezetőknek szól. Azoknak, akik szenvedélyesen keresik a válaszokat arra, hogy miként lehet a toborzást még hatékonyabbá tenni.

A toborzás során a munkáltatóknak nemcsak az a céljuk, hogy minél több jelentkezőt vonzzanak, hanem hogy a legmegfelelőbb jelentkezőket találják meg.