Életre szóló élmények az életmód táborban

Számunkra egy különleges élmény volt egy kora tavaszi hétvégén részt venni azon az életmód táboron, aminek helyszíne egy különleges hely volt. A Dobogókő jurta szállás adott otthont az öt napos természetgyógyász tábornak, ahol több tanfolyami résztvevővel együtt megismerkedhettünk a természetgyógyászat különböző részterületeivel, miközben egy csodás helyen töltöttünk el pár napot.

Több szakértő előadó egy-egy rövid előadásában megismertetett minket a gyakorlati módszereikkel, hogy jobban betekintést nyerhessünk és választani tudjunk egy szakirányt. Szerepelt itt többek között az akupresszúra, a fitoterápia, a kineziológia és a mozgásterápiák egy-egy előadója. Igazán hasznos volt a tábor a számomra, de ugyanakkor az is kiderült, hogy több terület is érdekel, így mégiscsak nehéz lesz a szakirány választás.

Rendkívüli élmény volt a sok hasonló érdeklődésű emberrel ezen a gyönyörű helyen elmélyedni az ezoterikus és szellemi tudás vizében, és feltöltődni a természet páratlan csodái által, amit Dobogókő nyújt.