Élen a megbízhatóságban

Természetes, hogy minden vállalkozás szeretne pozitív képet mutatni magáról, de vajon ezek a pozitív állítások, mint például a minőség vagy a megbízhatóság mennyire állja meg a helyét, ha egy független, külső minősítő szervezet veszi górcső alá a szervezet teljesítményét. Olyan minősítő szervezet, amely objektív, elfogulatlan véleményt képes alkotni a vállalkozásról. 

Az IFKA, az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódjaként különféle előre megadott szempontok alapján rangsorolja a vállalkozásokat, mint például a naprakészség, a transzparencia, a piaci múlt, megbízhatóság vagy éppen a tapasztalt szakértők a cégben. Ezeket a kritériumokat veszi vizsgálat alá a hazai vállalkozások esetében, és egy számszerűsíthető értékelést ad, amely támpontot jelenthet a leendő üzleti partnerek számára is.

A Learning Innovation engedélyezett képző intézmény, amely rendelkezik IFKA minősítéssel. A szakértői értékelése 100-ból 60 pont, ami jónak tekinthető, és azt üzeni a cég leendő partnereinek, hogy érdemes velük együttműködni.