Dobogókő, a nyugalom földje

Hazánknak szerencsére számtalan meseszép tája van, ahol öröm kirándulni és ahol igazán feltöltődhetünk a rohanó mindennapok után.

A legnépszerűbb kirándulóhelyek közül is kiemelkedik Dobogókő, amely sokak szerint egy szakrális, misztikus helyszín Magyarországon, ahol különleges energiák vannak. A hely vitathatatlanul rendelkezik egy különös, megmagyarázhatatlan hangulattal, ami feltölti az ide érkezőket fizikai, szellemi és lelki értelemben egyaránt. A pozitív energiák hatását erősíti a gyönyörű természeti környezet, a csend, az erdő nyugalma is.

Ezen a különleges helyszínen nyitotta meg kapuit a Kincs Apartman és Jurtaszállás, ahol végre igazán kipihenhetjük magunkat és feltöltődhetünk. A szálláshelyekről részletes információ ezen a linken érhető el. Nem csak szállások, hanem dézsafürdő és egy kis játszótér is rendelkezésre áll, így felnőtteknek és gyerekeknek is remek választás. Az apartmanok kényelméhez szokott vendégek számára igazi különlegességet jelentenek a jurták, amelyek saját vizesblokkal rendelkeznek és 3 fő számára biztosítanak alvóhelyet.