Alapkönyv a természetes gyógymódok iránt érdeklődőknek

Érdekelnek a természetes gyógymódok? Szeretnéd megtanulni a gyógynövények hatásait? Szívesen megismernéd, melyik gyógynövény milyen betegség kezelésében nyújthat segítséget?

Szarvas Nikolett Diána könyve, a Természetgyógyász a családban könyvsorozat második tagja, a Nők kézikönyve alapmű azoknak a hölgyeknek, akik a természetes gyógymódok hívei, akik élni szeretnének a természet fantasztikus eszköztárával, a gyógynövények erejével.

Hasznos tanácsokat ad, hogyan őrizzük meg testi-lelki-szellemi harmóniánkat, egészségünket, illetve mit tehetünk a gyermekáldás érdekében. Segít, hogy kiaknázhassuk a természet rendkívül bőséges eszköztárát és képesek legyünk gyógynövényekkel gyógyítani magunkat. A gyógynövényeken túl pedig megismerhetjük a méhészeti termékek, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok valamint a hatha jóga jótékony hatásait. 

Számos pozitív olvasói visszajelzés igazolja, hogy milyen hasznos és hiánypótló ez a könyv a hölgyek számára. Szarva Niki hitvallása, hogy “A természet mindent megad nekünk, csak tudni kell, mit fogadjunk el tőle.” A könyv segít felismerni, milyen csodálatos a természet gyógyító ereje.