A hazai felnőttképzés elismert szakértője

Zsuffa Ákos a hazai felnőttképzési szakma egyik legelismertebb szakértője, a Felnőttképző Szövetség (FVSZ) elnöke. A kezdetek óta elkötelezett híve a magas szintű szakmai képzéseknek, mert azt vallja, hogy nagy szükség van a hazai felnőttképzési piacon a magas szintű képzési szolgáltatásra. 

Ezt a törekvést hivatott támogatni a Felnőttképző Szövetség, amely nagyon körültekintően válogatja meg tagjait, akik felé alapelvárás, hogy maguk is vallják a szervezet alapértékeit. Zsuffa Ákos FVSZ elnök több, mint 2 évtizede dolgozik a szakmában. Az ELTE hallgatójaként szerezte jogi diplomáját, oktatott több neves hazai felsőoktatási intézményben, és több felnőttképzéshez, kompetencia méréshez és turizmushoz kapcsolódó vállalkozásban is érdekelt. Európai szinten is figyelemre méltó innováció is köthető a nevéhez, amellyel objektíven mérhetők a kékgalléros munkaerő kompetenciái, készségei, képességei.

Vállalkozása, a Learning Innovation több, mint 20 éve tevékenykedik humán területen, aktív szereplője a hazai gazdasági életnek.